Sok mindent gondolnánk Csonka Andrásról, de azt nem, hogy besétál egy kő kemény punk buliba, és az ottaniakkal együtt szórakozni fog. Pedig ez történt.

A Retox című új sorozat vendégeként Csonka András és a stáb egy beszélgetésbe kezdett, majd ezt követően egy punk buliban folytatták az éjszakát. 

Csonka András bevállalta a punkokkal való bulizást isForrás: Csonka András

A művész mit sem sejtve a maga elegáns módján felöltözve érkezett a beszélgétés helyszínére, ahol két fiatal srác várta. A riporter nem kímélte Picit, rengeteg csípős megjegyzést és ércelődő kérdést intézett az énekeshez, de András jól vette az akadályokat. 

A meglepetés akkor érte az énekest, mikor egy szórakozóhely előtt állva közölték vele, hogy ez egy punk buli, és ők is ide érkeztek. Az este érdekes fordulatot vett, még a színpadra is felcsalták, de végül nem vállalta a rögtönzött fellépést. 

Ezt megelőzően a Star Wars premierjén volt lehetőségünk beszélgetni vele, amikor is elárulta, hogy szerinte Rubint Réka szexi. Az énekes még keresi az igazit, bár nehezen tette túl magát az előző kapcsolatán.