Akarták, de nem sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat. A helyzet mit sem változott azóta, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, és a tévés szerint már nem is fog. Ugyan nem sürgeti a válást, de szerinte ideje lépni, és másnál keresni a boldogságot, mert ez a helyzet egyikük számára sem jó.

Nem sikerült semmit sem rendbe hozniuk: a két gyermekük miatt együtt töltötték ugyan a karácsonyt, de ez a kapcsolatukon mit sem változtat. Hajdú Péter és Sarka Kata eddig nem tudta rendbe hozni a házasságát, a tévés pedig úgy gondolja, erre egyre kevesebb az esély. Szerinte egyikük sem hibázott, de azt leszögezte, ő soha nem hagyta volna ott Katát két gyerekkel.

Hajdú Péter szerint tovább kell lépniükForrás: Facebook/Hajdú Péter

"Nem gondolom, hogy előfordulhatott volna, hogy valaha is otthagyjam Katát két gyerekkel, egyedül. Az ellenkezője viszont, mint látjuk, megtörtént: engem hagytak el. De ezért nem hibáztatom Katát" - mondta Hajdú Péter a hot! Magazinnak, hozzátéve, köszönettel tartozik a sok csodás évért, azonban úgy gondolja, ha eddig nem sikerült rendezni a dolgaikat, már nem is fog. "Az újrakezdéshez ketten kellünk, ám ha pontot akarunk tenni a kapcsolatunk végére, ahhoz elég az egyikünk is. Én pedig döntöttem" - árulta el a tévés, aki nem sürgeti a válást, de úgy gondolja, hogy itt az ideje továbblépni, mert így egyikük sem boldog. "Sajnos ebben a szituációban egyikünk sem boldog, tehát lépni kell és megpróbálni másnál, máshol megtalálni a boldogságot. (...) A legjobb, ha előrenézünk, és mindketten új életet kezdünk" - tette hozzá Péter, aki azt is elárulta, nincs tisztában Kata magánéletével, de neki egyelőre nincs olyan kapcsolata, ami miatt a válást be kellene adni.