Udvari vécében adott életet gyermekének egy fiatal magyar lány

Forrás: AFP -
Születés Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vécé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőhelikoptert kellett hívni egy fiatal magyar lányhoz, aki terhességének 7. hónapjában a kinti vécén szülte meg gyermekét. A koraszülött babát újra kellett éleszteni.

Több mentőkocsi és mentőhelikopter is érkezett egy Kékcsei házhoz. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található községben ugyanis egy fiatal lány a kinti vécében adott életet gyermekének. A terhesség 7. hónapjában, váratlanul indult be a szülés, a tapasztalatlan anyuka pedig nem tudta, mi tévő legyen.

Kinti vécében szülte meg gyermekét a magyar lány - Képünk illusztráció Forrás: AFP

A mentőket a fiatal lány szülei értesítették, akik több mentőautóval és egy mentőhelikopterrel érkeztek ki a helyszínre. A baba eközben kihűlt, így megkezdték a koraszülött pici újraélesztését - írja a Szabolcshír. A lapnak Győrfi Pál is megerősítette az információkat. "Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen egy koraszülött baba újraélesztését végezték a mentők, a helyszínre több mentőkocsi és mentőhelikopter is érkezett. A beavatkozások után az újszülöttet az ugyancsak riasztott koraszülött-mentő, az anyát pedig a mentőkocsi szállította kórházba" - mondta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.