Letartóztatott a rendőrség egy 38 éves férfit Indiában, mert két gyermeket próbált molesztálni. Arra azonban a hatóságok sem számítottak, amit a férfi bevallott: azt állítja, körülbelül 500 gyermeket molesztált már az elmúlt 12 évben.

A rendőrségnek egy nagyon veszélyes szexuális bűnözőt sikerült elkapniuk Indiában. A 38 éves, szabóként dolgozó férfi rengeteg gyermeket molesztált az elmúlt 12 évben. A vallomása szerint összesen 500 kiskorú ellen követett el szexuális erőszakot.

A pedofil férfi éveken keresztül molesztálta a gyerekeket - Képünk illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

A rendőrség nyilatkozata szerint a pedofil Sunil Rastogi azt állítja, hogy összesen 2500 gyereket próbált megtámadni – írja a Times of India. A hatóságok figyelme akkor irányult a férfira, amikor egy kislány támadóját keresték. A gyerek szüleinek feltűnt, hogy furcsán viselkedik, így derült ki, szexuálisan molesztálták. A kislány személyleírása alapján jutottak el a férfihoz, akiről kiderült, hogy egy nagyon veszélyes bűnöző. Általában az iskolából hazafelé tartó gyerekek voltak a célpontjai, azzal csábította el őket, hogy új ruhákat ajándékoz nekik. A lap az írja, érthetetlen, hogyan sikerült ennyi éven át titkolni a bűncselekményeket úgy, hogy a férfi ismert volt a szexuális devianciájáról. Korábbi lakhelyéről ki is tiltották, miután rátámadt a szomszéd kislányra, és volt, hogy már le is tartóztatták nemi erőszakért.