Elképesztő történet látott napvilágot: egy férfi féltékenységből ölt, de ezután még meg is erőszakolta a holttestet. 

2013 augusztusában, Nagykanizsán történt az eset. B.Tamás az édesapjának volt élettársánál segített a ház körüli munkákban. Ezt követően a nő étellel és itallal kínálta Tamást, majd elárulta neki, hogy az édesapját fogja felkérni a közelgő tetőcsere elvégzésére.

A vendégsében tartózkodó férfi ettől annyira dühbe gurult, hogy áldozatát ütni kezdte, a földre teperte majd addig fojtogatta, amíg meg nem fulladt. Ezt követően felcibálta a holttestet az ágyra, és közösült is vele, majd a dolga végeztével rá zárta az ajtót, és távozott. - írta meg a Blikk

A szóban forgó édesapa találta meg a nő holttestét 2 héttel később, de az erősen oszlásnak indult testen az orvosszakértői vizsgálat nem tudott erőszakos halálra utaló nyomokat találni.

Áldozatát ütni kezdte, a földre teperte majd addig fojtogatta, amíg meg nem fulladt (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Egy évvel később a nagyanyját, illetve annak élettársát is bántalmazta. A nagymama ki tudott szabadulni, de a nyugdíjas férfi súlyos sérüléseket szenvedett. B.Tamás tárgyalásán az is kiderült, hogy gyerek kora óta mentális problémákkal küzd. Állami gondozásba került és pszichiátriai kezelésen is részt vett, de felnőtt korára is beteg maradt. 

A bíróság azonban úgy ítélte meg, hogy a cselekmény elkövetésekor a férfi beszámítható állapotban volt, ezért 14 év börtönbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla. Sajnos a közel múltban máshol is történt hasonlóan hidegvérű gyilkosság, melynek köszönhetően egy 7 éves kislány veszítette életét.