Bereczki Zoltán Sztárban sztár +1 kicsi Berki Artur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Artúr, a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzője magánéleti válsággal küzd, de játékostársa, Bereczki Zoltán mindenben támogatja a fiatal tehetséget. 

Berki Artúr egy másik műsorban, Az ének iskolájában ismerte meg kedvesét, Kenedi Veronikát. Az utóbbi időben sokat veszekedtek, és a közelmúltban kenyértörésre került sor.

A fiatal énekest természetesen megviselték az események, de úgy gondolja, hogy ezt az érzést minden tinédzsernek át kell egyszer élnie.

Bereczki Zoltán kitart a fiatal tehetség mellett Fotó: Mudra László - Origo

Bereczki Zoli atyai pillantásokat vetve hallgatta Artúr beszámolóját, látszik, hogy a híres énekes a szívén viseli a fiú sorsát. Zoli azt mesélte, hogy jó Artúrral dolgozni, szívesen szerepel vele együtt.

"Artúrral nagyon-nagyon jó együtt dolgozni. Nyilván vannak hullámvölgyek, amikor az embernek magánéleti válsága van, akkor egy picit nehezebb" – mesélte az EMeRTon-díjas színész egy televíziós interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.