Szexuális aktus közben veszítette életét egy fiatal férfi. A  szülei nem hiszik el, hogy nem bűncselekmény áldozataként halt meg.

Huang és barátnője éppen szexeltek múlt hét szerdán hajnalban, amikor a fiú nagyon izzadni kezdett, és nehezen vette a levegőt is. Nem sokkal később eszméletét vesztette, és leesett a földre. 

"Próbáltam felébreszteni: beszéltem hozzá, ráztam a vállait, de nem reagált semmire" - mesélte Fu, az elhunyt férfi barátnője.

Szexuális együttlét alkalmával lett rosszul a fiatal férfi
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

A lány azonnal mentőt hívott a 22 éves fiúhoz, de már nem tudtak rajta segíteni. A nő állítása szerint Huang-on volt egy kevés súlyfelesleg, de alapjában véve egy egészséges fiatal volt.

A gyászoló család azonban nem akarja elhinni a történteket. Minden áron tudni szeretnék a halál pontos okát, ezért nyomozást kezdeményeztek Huang ügyében. A rendőrök azonban elutasították a kérésüket, mivel semmilyen idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. 

Úgy vélik, hogy stroke vagy szívroham állhat az ügy hátterében, de még várják a boncolási eredményeket. - írta meg a TaipeiTimes

Nem is gondolnánk, hogy egy szexuális aktus mennyi veszélyes eshetőséget hordoz magában.