87 éve egy preparált menyasszony a mexikói városka próbababája

Forrás: Facebook/La Pascualita -
próbababa preparáció menyasszony Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mexikói városkában évtizedek óta az egyik legnagyobb látványosság egy próbababa. A legenda szerint ugyanis a menyasszonyi ruhába öltöztetett baba igazából egy preparált nő, aki soha nem tudta kimondani a boldogító igent.

Hátborzongató legenda terjed egy mexikói városkában. Állítólag Chihuahua egyik esküvői szalonjának próbababája egykor nagyon is élt, sőt, ő maga is menyasszony volt, de a boldogító igent soha nem tudta kimondani. A híresztelések szerint a kirakatban látható hölgy nem más, mint a korábbi tulajdonos lánya, akit egy mérges pók támadott meg az esküvője előtt.

Még mindig a kirakatban áll a menyasszony Forrás: Facebook/La Pascualita

Pascuala Esparza életét sajnos nem tudták megmenteni, az édesanyja pedig nem tudott belenyugodni lánya halálába, ezért preparáltatta és kiállította a La Popular nevű bolt kirakatába. A baba vagy – ha hihetünk a legendának – preparált menyasszony 1930 óta áll ugyanott, és a városka legnagyobb látványosságának számít.

Sok legenda kering a próbababáról Forrás: Facebook/La Pascualita

Több híresztelés is terjed a szomorú sorsú menyasszonyról. Többen állítják, hogy minden este meglátogatja őt egy epekedő varázsló, aki életre kelti a nőt, hogy áttáncolják az éjszakát. A történet tisztelői pedig ajándékokkal halmozzák el a babát: virágokat és egyéb apróságokat hagynak a kirakat előtt – írja az Amusing Planet.

Ezért vetett véget az életének a magyar testépítő, Kormány Mihályhttp://www.life.hu/news/20170206-ezert-lett-ongyilkos-kormany-mihaly-testepito.htmlMindenkit ledöbbentett a sikeres testépítő halála, aki önkezével vetett véget az életének. A 37 éves Kormány Mihályt mindenki ismerte a sportágban, ő volt a legnagyobb izomtömegű sportoló. Az ismerősei szerint depressziója miatt dobta el magától az életét.News--A veronai buszbaleset áldozatait leforrasztott koporsókban szállították hazahttp://www.life.hu/news/20170206-lezart-koporsokban-szallitottak-haza-a-veronai-aldozatokat.htmlPéntek helyett szombat hajnalban indult haza a veronai buszbaleset áldozatait szállító konvoj. A nemzetközi szabályozások szerint leforrasztott koporsóban szállították haza a buszbalesetben elhunytak maradványait. News--Eltussolták gyermekük halálát? Pert vesztettek Maddie McCann szüleihttp://www.life.hu/news/20170206-pert-vesztettek-madeleine-mccann-szulei-goncalo-amaral-rendorfonok-ellen.htmlMaddie McCann eltűnéséért a szülei a felelősek, a halálát pedig megpróbálták eltussolni – ezt állítja az egykori rendőrfőnök, aki a kislány ügyében nyomozott. A McCann szülők tagadták a vádakat, jogi útra terelték a dolgot, de elvesztették a pert. News--Döbbenetes tragédia! Kizuhant egy vidámparki játékból, és szörnyethalt egy kislányhttp://www.life.hu/news/20170205-kizuhant-egy-vidamparki-jatekbol-es-szornyethalt-egy-lany.htmlKizuhant egy gyorsan pörgő vidámparki játékból, és halálra zúzta magát egy 13 éves kislány Kína délnyugati részén – jelentette a helyi sajtó. News--Eddig tartott a korai tavasz, támadnak a mínuszokhttp://www.life.hu/news/20170205-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlKönnyen jött, könnyen megy a korai tavasz, helyette újra támad az igazi tél. Az előrejelzés szerint özönvíz után jönnek ismét a mínuszok. NewsThinkstockÚjabb tragédia! Öngyilkos lett az ismert magyar fotós, Fehérvári Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170204-fehervari-laszlo-fotos-ongyilkos-lett.htmlMég fel sem ocsúdott az ország Kormány Misi öngyilkossága után, máris egy újabb tragédiáról kell beszámolnunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.