Hihetetlen gyilkosságra derült fény a dél-spanyolországi Córdobában. Egy nő megölte a férjét, aki nap mint nap bántalmazta, de nem jelentette a rendőrségnek, így csak hónapok után lepleződött le. Carmen Baena Reinát azonnal letartóztatták. 

Három késszúrással ölte meg férjét egy córdobai nő, majd négy hónapon keresztül együtt élt a holttestével. A férfi eltűnése csak nemrégiben lett gyanús a hatóságoknak: a tűzoltók segítségével betörtek a nő ingatlanába, ahol a kertben megtalálták a hideg miatt csaknem mumifikálódott hullát, valamint a gyilkos eszközt is. Carmen Baena Reina, amikor elfogták a rendőrök, arról számolt be, megelégelte, hogy párja naponta legalább ötször megerőszakolja. „Naponta dugta a vaginámba a kezét" – idézi őt  a Daily Star

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Október elején megszabadultam tőle, mert nem bírtam tovább a folyamatos erőszakot. Megtenném újra, mert már nem tudtam elviselni, egyszerűen csak túl akartam élni" – folytatta a nő, aki jelenleg előzetesben van. A helyi sajtó arról is ír, hogy a nő 2014-ben családon belüli erőszak miatt feljelentette a férfit, akit aztán 2015-ben a bíróság felmentett.