Meglőtte a feleségét, mert az nem akart szexelni vele

Forrás: Lee County Sheriff’s Office -
házasság fegyver lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy floridai férfi meglőtte a kedvesét, mert a nő megtagadta a vele való intim kapcsolatot.

A 76 éves Donald Royce fenéken lőtte a feleségét, mert már 6 éve ismerik egymást, 6 hónapja házasok, de a nő még mindig nem hajlandó szexelni vele. A házastársak megosztották egy harmadik féllel az otthonukat, aki két lövéshangra lett figyelmes.

Egy floridai férfi meglőtte a kedvesét, mert a nő megtagadta a vele való intim kapcsolatot Forrás: Lee County Sheriff’s Office

A zaj miatt benyitott a párhoz, ekkor pillantotta meg a 62 éves nőre szegezett fegyvert. Szerencsére sikerült meggyőznie Donaldot arról, hogy feleségének inkább orvosi segítségre van szüksége, így a nő időben kórházba kerülhetett.

A támadó készségesen viselkedett a kiérkező rendőrökkel, bevallotta a tettét, de azt állította, hogy valójában nem akarta meglőni az asszonyt,csak ráijeszteni, ám elnézte a célpontot.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd a férjem fog meglőni" - nyilatkozta a nő a Mirrornak.

Egy másik pár esetében szintén szexhiánytól szenvedett a férfi, aki végül levágta emiatt a saját péniszét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.