Szikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne...

Szikora hozzú ideje boldog házasságban él feleségével, ám vannak olyan rajongók, akiket nem igazán érdekel a sztár családi állapota. Mióta világ a világ akadnak rajongók, akik bármi áron szertenék megkapni rajongásuk tárgyát. A fanatikusok még azért is bármit megtennének, hogy kedvenc sztárjuk vegye el a szüzességüket. Az R-Go frontembere is kapott már különféle ajánatokat, ám a hot! Magazinnak elmondta, hogy sosem lépne túl egy bizonyos határon.

Szikora Robi sosem lépne túl egy bizonyos határt rajongóivalFotó: Hirling Bálint - Origo

"A lányok nem nemcsak a fülükkel, hanem a szemükkel és az érzelmeikkel is szeretik megtapasztalni a találkozás élményét. Mindig lesznek olyan tinilányok, akik azt szeretnék, hogy egy nagy sztár vegye el a szüzességüket. Elfogadom, hogy létezik ilyen embertípus, nem is tartom rossznak, de én szigorúan meghúzok egy határvonalat. És mivel tudható, hogy engem úgysem kapnak meg, talán ez még csábítóbb egyesek számára. Azok, akik emiatt szeretnének kapcsolatba kerülni velem, talán abban bíznak, hogy velük kivételt teszek"- mesélte az énekes.