Újabb celebháború folyik, mégpedig Aurelio és Baukó Éva között. A balhét egy szavazás robbantotta ki.

A 24.hu szavazást indított, a következő kérdést tette fel a lap az olvasóinak: Melyik tartalom nélküli celebet mentenéd meg a száguldó vonat elől? A válaszlehetőségek között Aurelio és Baukó Éva neve is szerepel. Először Éva akadt ki nyomdafestéket nem tűrő módon, majd Aurelio zúdította dühét egykori kolléganőjére.

Baukó ÉvaForrás: Facebook/Baukó Éva


Baukó Éva a Facebookon reagált a cikkre, egyértelműen az újságokat okolva saját sikertelenségéért:


Aurelio a drogozást nagyon magára vette Éva posztjából, mert bár nem szereti az élő videókat, most kivételesen így osztotta ki Baukó Évát:


Éva reakciójára sem kellett sokáig várni, leoltotta Aureliót – természetesen ezt is a Facebookon tette, változtatás nélkül közöljük:
"Kedves Aurelio! Köszönöm ezt a szép videót, amit megosztottál rólam! De a kiírásommal még véletlenül sem akartalak megsérteni, mert nem rólad állítottam azt a dolgot, amit magadra vettél. Egyik ember sem érdemli meg, akik a cikkben szerepelnek, hogy a hír24 így írjon róluk! Mert nem tartalom nélküliek, mindenki szórakoztató, és van benne valami. Sajnálom, hogy így vélekedsz rólam, én téged nem így ismertelek meg, mint aki a videóban beszél, előbb kérdezz meg engem, mielőtt elhamarkodottan cselekszel! Én amúgy bírlak. Szép napot, Éva"

AurelioForrás: Aurelio / Facebook

Aurelio videója nagyon megosztotta követőit, rengetegen hangot adtak felháborodásuknak, amiért a celeb csak úgy szórta a tízezreseket a kamerába. Ugyan azokat Évának szánta, hogy új gerincet vegyen magának, de csak azt érte el, hogy magára haragította az embereket:

"Leszarom, ki mit gondol, én hétről hétre Élem az Életem. Nem szégyenlem, egyik nap milliomos, másik nap 5 Ft-os! Nem tagadom, 500.000 ezer nekem egy napra nem elég, utána meg 2 ezerből élek 3 napig. Én nem vagyok rosszindulatú, én nem vagyok Irigy, én nem hazudok. Ez vagyok, Én nem tagadom. (...) bújj a bőrömben, tesó, menj ezen át. Láttam én már Angyalt meg Sátánt. Danke Papa, Danke mein Vater. "Fast Money Fast Life"