Ma már szabadulnának a múltjuktól, de nem tudják titokban tartani, amit egykor elkövettek. Szexvideók, pornófilmek, súlyos függőség vagy erőszak: a legváltozatosabb dolgokat lehet felfedezni a hírességek múltjában, amiket ők szívesen felednének, de az internet népe nem. Cameron Diaz, Drew Barrymore vagy éppen Hellen Mirren is sok mindent kitörölne, ha tehetné...

Kim Kardashian

Kim Kardashian minden, csak nem visszafogottForrás: Angela Weiss / AFP

Botrányos múltjáról ismert Kim Kardashian, ismertségét is ennek köszönheti. Kiszivárgott ugyanis egy szexvideója annak idején, amiért nagy összegű kártérítést kapott. Ezután beindult a valóságshow-ja, 2010-re pedig ő lett a legnagyobb realitysztár, rengeteg pénzt keresett. Akkor biztosan örült annak, hogy így alakultak a dolgai, de ma már két gyermekkel biztosan szívesen letagadná a múltját, és a pikánsabbnál pikánsabb fotóit is.

Cameron Diaz

Cameron Diaz később sem vetette meg a meztelenkedéstForrás: Loaded Magazine

A szexi színésznő sem véletlenül került be a köztudatba: rengeteg férfimagazin címlapján szerepelt ugyanis, kevés ruhában természetesen. Fiatalon minden lehetőséget megragadott, még akkor is, ha ez meztelenséggel járt. Ez azonban még csak a kezdet volt, ugyanis Cameron Diaz egy pornófilmben is feltűnt később. Bizonyára ma már ő sem szívesen nézi vissza azokat a felvételeket, de visszacsinálni már nem tudja.

Lady Gaga

Lady Gaga sosem lesz szégyenlősForrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

A botrányos énekesnő nem csak a múltban volt polgárpukkasztó, az egész imázsa erre épül: minél szokatlanabb, minél meghökkentőbb öltözékekben pózol – vagy éppen azok nélkül. Lady Gaga ugyanis a meztelenségtől sem riad vissza, ami nem egyedi eset: szinte minden sztár vetkőzött már. Az énekesnőnek nem is ez a legnagyobb titka, inkább a függőségei, bár erről is nyíltan beszélt: néhány éve bevallotta, hogy drogfüggő, mégpedig az ismertség miatt.

Drew Barrymore

Sem a pucérkodást, sem a drogokat nem vetette megForrás: AFP/Frederick M. Brown

A színésznő gyerekként került be a hírességek világába, és nagyon hamar felvette a ritmust, már ami az alkoholizálást és a drogokat illeti. Drew Barrymore függő lett, mert ő sem tudott megküzdeni az ismertséggel olyan fiatalon. Később pedig a nyuszis magazin felkérését sem utasította vissza, sok kolléganőjéhez hasonlóan ő is pózolt ruha nélkül a lapnak, miközben szenvedélybetegséggel küzdött, és biszexualitását is felfedezte.

Helen Mirren

Helen Mirren is szívesen meztelenkedettForrás: Guillaume Horcajuelo / EPA / DPA

Az ünnepelt színésznőről nehéz elképzelni, hogy fiatalon ő sem volt ilyen kifinomult, pedig neki is van a múltjában folt. Helen Mirren sem utasította vissza a meztelenkedést, ahogy a drogokat sem. Egy interjújában elárulta, rengeteget kábítószerezett, főleg kokaint használt. A színésznő arról is vallott, hogy fiatalkorában többször is megerőszakolták, de soha nem tett feljelentést, de ezek a szörnyű emlékek örökre kihatottak az életére. Gyereke például soha nem született, szerinte ugyanis hiányzik belőle minden anyai ösztön.