Erdélyi Mónika szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika már egy ideje nem beszél nyilvánosan a magánéletéről, de most megtudtuk: újból szerelmes. 

A Mónika-show egykori sztárja már egy ideje nem nyilatkozik a magánéletéről senkinek. Azért döntött így, mert a második gyermekének apjával történt szakítás során komoly traumák érték a műsorvezetőt.

Erdélyi Mónika szívét egy titokzatos lovag rabolta el Forrás: Femcafé

Nemcsak a magánéletének széthullását kellett feldolgoznia, hanem azt is, ahogy a média apró darabokra szedte az egykori kapcsolatát, és ekkor elhatározta: soha többé nem beszél konkrétumokról a nyilvánosság előtt.

Az ATV ma este adásba kerülő Csisztu 24 című műsor felvételén azonban mégiscsak elárult egy aprócska titkot magáról, méghozzá azt, hogy boldog párkapcsolatban él. Ám azt viszont nem tudni, hogy ki a szerencsés, és arra sem számíthatunk, hogy valahol majd együtt láthatjuk őket.

"Nem fenyeget az a veszély, hogy minket valahol együtt lássanak, mert ő nem magyar, és nem is itt él. Ráadásul, még magyarul sem beszél, úgyhogy nem is nagyon lehet szóra bírni. Én pedig nagyon élvezem ezt a helyzetet" – mesélte a kétgyermekes édesanya a Borsnak.

Újra szerelmes Kiss Ramóna - Sikeres kézilabdázó a párja

Kiss Ramóna már nem szingli, új párja ráadásul nem is akárki: a Veszprém kézise rabolta el a színésznő szívét. Nézd meg, ki a szerencsés...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.