Havas Henrik bevallotta, hogy ő egy médiasenki

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
média Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik nem kötődik egyetlen csatornához sem, oda megy, ahová hívják. Saját bevallása szerint ezért ő egy médiasenki, egy igazi prostituált, aki ha újjászületne, Vágó István és Friderikusz szeretne lenni.

Havas Henrik egyáltalán nem bánja, hogy úgy alakult az élete, ahogy. Ő ugyanis nem ragaszkodik feltétlenül egyetlen csatornához, hiszen talán az ATV kivételével mindenhonnan kirúgták már párszor, ahol csak megfordult, de ez nem sérti az önérzetét.

Havas Henrik kirúgásairól vallott Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hol van nekem önérzetem?! Én egy médiasenki vagyok! Egy igazi prostituált. Jövök-megyek a csatornák között, oda megyek, ahová hívnak. Na jó, nem ajánlgatom, de azért kelletem magam!

Igazából Vágó Pistát irigylem, őt aztán nem hívják sehova. A Sanyikát is irigylem

– persze a Friderikuszra gondoltam –, a már említett álmatlan éjszakákon bejárom a házat, sajnos többször is, mert csak öt szobánk van. A Sanyinak talán egy egész nap kell ahhoz, hogy álmatlanul bejárja a kastélyát. Tudom, hogy nem lehet, de ha újraszületnék, egyszerre szeretnék Vágó és Friderikusz lenni" – mondta a Story magazinnak Havas Henrik.

Havas Henrik a közösségi oldalán provokált

Havas Henrik közösségi oldalán fejtette ki véleményét Vajna Timiről, amibe belekeverte Kelemen Annát és Molnár Anikót is. Az egykori Való Világ-játékos dühösen reagált a posztra, Havas pedig rendhagyó módon válaszolt is... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.