Mádai Vivien és Csipa túl vannak az első Nagy Duett próbájukon

Nagy Duett Csipa Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és Csipa lesz az újrainduló Nagy Duett egyik párosa, ők már túl vannak az első próbájukon is. Egyelőre azonban Vivi még nincs a helyzet magaslatán, de legalább jókat nevettek együtt.

Állítólag sem énekelni, sem táncolni nem tud Mádai Vivien, de innen szép győzni. A Hooligans frontemberével alkotnak majd egy párt, de csak A Nagy Duett kedvéért. Április másodikától láthatjuk újra a TV2 szórakoztató műsorát, és az biztos, hogy Vivi egyelőre nincs a helyzet magaslatán, de szerinte az egyniségük és a humor lesz az erősségük, ha már az ének és a tánc nem.

Mádai Vivien és Csipa első próbájukról meséltek Forrás: TV2/Mokka

"Nem annyira vagyok még a helyzet magaslatán, ezt Csipa csak megerősíteni tudja" - mondta Vivi a Mokkában. Csipa el is mesélte az első próbájukat, kiderült, hogy a tánc és az ének együtt egyiküknek sem megy, de nincsenek elkeseredve. Az első kudarc ellenére nagyon jó hangulatban telt el a próba, sokat nevettek együtt. Szerintük a versenyben is a humor lesz az erősségük. "A személyiségünk lesz az erősségünk" - mondta Csipa, Vivi pedig hozzátette, hogy a nevetés is. "Szerintem a humor, Csipa is szeret nevetni, én is, arra törekszünk, hogy hól érezzük magunkat, és ezt átadjuk a közönségnek" - mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.