Az énekesnő boldogan vállalta el álmai munkáját, ám arra nem számított, hogy a forgatás során készült felvételekkel majd neki is szembesülnie kell. 

A barbadosi sztár karrierje komoly fordulóponthoz érkezett, ugyanis életében először valódi színészként is kipróbálhatja magát. Rihanna, aki nemrég töltötte be 29. életévét, bolondulásig rajong Marion Crane-ért, a Psycho című Alfred Hitchcock-film női karakteréért, többek között ezért is esett rá a választás, amikor a film alapján sorozatot készítettek. 

who's watching???

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

A Bates Motel című sorozatban vállalt szerepben boldogan tündöklő sztár azonban falfehér lett, amikor a legújabb epizódban meglátta önmagát egy szexjelenetben. Becsukta a szemeit, befogta a fülét, undorodott magától, ezért inkább úgy döntött, rajongóival együtt leissza magát az Instagram-oldalán. 

A live videó alatt számtalan komment érkezett, senki nem értette, hogy Rihanna miért kelt ki magából ennyire, hiszen a közönsége szerint jól alakította a szerepét, és ezzel teljesítette a feladatát – írta meg a Daily Mail