Pumped Gabó és kedvese, Ági először a Nyerő Páros című műsorban mutatkozott be együtt. Az olaszos temperamentumú páros, veszekedései és káromkodásai ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe. Olyannyira, hogy most saját valóságshow-t is indítottak velük...

Pumped Gabó különleges mozgására egy ország felfigyelt akkoriban a Balaton Soundon. Azóta eltelt három év, az izmos testű fiúnak pedig ma már saját műsora is van az RTL Spike-on. Minden hétfőn nyomon követhetjük a folyamatosan egymással harcoló szerelmespár hétköznapjait.  

PumpedékForrás: Nanasi Pal

A realityben a pár mellett feltűnik Gabó édesanyja is, aki az első részeket látván elárulta, hogy nagyon szégyenkezik a fia miatt. Gabó barátja, a Való Világ 8-győztes Soma is szerepet kapott, és persze feltűnik 1-2 formás testű lány is a főszereplő közelében. Ezúttal Zsófi, a Való Világ nyolcadik szériájának első kiesője kapott nagy szerepet, aki nem volt rest bebújni a foglalt srác ágyába is. Bár a románc nem teljesedett be, azért néhány forró csók elcsattant köztük...  vajon mit fog ehhez szólni Ági?