Jennifer Aniston nem kap ékszereket a férjétől, csak egy papucsot

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
papucs Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnéd, hogy a sztárok drágábbnál drágább ajándékokat adnak egymásnak, de nem Jennifer Anistonék. Ő ugyanis valószínűleg papucsot kap majd a férjétől!

Felhagyott a drága ékszerek és luxusajándékok vásárlásával Justin Theroux, ugyanis nem látja értelmét. Ha belegondolunk, nem egyszerű olyan embert megajándékozni, akinek semmi nem hiányzik az életéből, ilyen Jennifer Aniston is. Justin Theroux eddig nagyon sokáig gondolkozott azon, hogy mivel lepje meg feleségét, de egy ponton eldöntötte, hogy nem vesz többé drága dolgokat.

Justin Theroux és Jennifer Aniston Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

"A legegyszerűbb dolgokat szoktam megvenni neki, vagy kitalálok valamit, esetleg szervezek egy programot. Feladtam az ékszerek és ruhák tömeges vásárlását. Megvan mindene. Általában olyasmit kap, mint egy pár papucs" - idézi a Mirror Justin Theroux nyilatkozatát, akinek még így sincs könnyű dolga. Jennifer Aniston ugyanis február 11-én született, ami karácsony után, de még Valentin-nap előtt van. Így aztán be kell táraznia ötletekből, mert a téli egy sűrű időszak ajándékozás szempontjából a sztárcsaládnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.