A másnap még úgy is fájdalmas, ha nem találunk ismeretlen embert a lakásban. Pintér Tibor nem volt ilyen szerencsés: egy hölgyemény keltette, akiről azt sem tudta, hogy kicsoda. Még rosszabb, hogy később kiderült, eljegyezte az ismeretlen lányt.

Pintér Tibor szörnyű másnaposan ébredt, a hasogató fejfájásnál is rosszabb felismeréssel: ismeretlen nő van a házában. Ha tudta volna, hogy mik derülnek még ki az előző éjszakáról, csak legyintett volna a hölgyeményre, akivel még csak nem is beszéltek egy nyelvet. Szerencséjére a haverja is ott volt, aki mindenről fel tudta világosítani a színészt.

Így ébredt Pintér Tibor másnapForrás: Édes Élet

"Boldog voltam, hogy Márk is itt volt, legalább ő értékes információkkal tudott szolgálni az éjszakáról" – mondta Tibor, aki azt sem tudta, hol vannak a ruhái, ugyanis félmeztelenül ébredt. Kiderült, hogy a hölgyemény azért van ott, mert a buli hevében – és valószínűleg a nem kevés alkohol hatására – Pintér Tibor eljegyezte a lányt, aki egy szót sem beszél magyarul. Ruhái pedig azért nincsenek, mert még úton van az eljegyzési öltözete...