Kommentelők kötöttek bele Liluba

Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu Orlandóban a Sea Worldben nézelődött, és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." – írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésébe. 

A kommentelők azért kötöttek bele a posztba, mert köztudott, milyen rossz körülmények között tartják fogva az ilyen komplexumokban az állatokat. Többen a témával foglalkozó dokumentumfilmeket ajánlgattak a műsorvezetőnek. "Kérlek, Lilu, nézd meg a Blackfish című filmet" – írta neki egyikük, amire Lilu válaszolt is, hogy meg fogja nézni.

Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó....

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

"Na! Kell az ilyesmit reklámozni... Most csalódtam..." – írta egy kommentelő.

"Betilthatnák màr végre ezeket a helyeket" – tette szóvá egy másik.

"Gyerekként minden vágyam volt egy ilyen helyre eljutni... amióta tisztában vagyok vele, milyen áron szórakoztatják ezek a csodálatos állatok a népet, azóta nagyon ellene vagyok ezeknek a showműsoroknak! Lilu, talán megváltozik a Te véleményed is, ha átgondolod az érem másik oldalát! Ezek az állatok sokkal többre hivatottak..." – olvasható a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.