Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella ittasan balesetet okozott

Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni -
ittas baleset Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag ahogy korábban Oszter Sándor, úgy most a felesége okozott balesetet alkoholos befolyásoltság alatt. Csak egy pohár bort ivott, mielőtt autóba szállt, de ez elég volt ahhoz, hogy bevonják a jogosítványát.

Oszter Sándornak és családjának sűrűn van dolga mostanában a rendőrséggel. A színész korábban ittasan okozott balesete miatt került szembe a hatóságokkal, ami miatt el is vették a jogosítványát, később pedig befolyással való üzérkedéssel vádolták, és még nincs vége. Ezúttal viszont nem neki, hanem zongoraművész feleségének, Failoni Donatellának akadt dolga a rend őreivel.

Oszter Sándor felesége ittasan vezetett Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni

A Story magazin állítása szerint ugyanis

a színész felesége okozott nemrég ittasan balesetet.

Emiatt már be is vonták a jogosítványát. Állítólag egyetlenegy pohár bort ivott csupán, mielőtt autóba szállt, és csak a közértig akart menni tojásért, de balesetet okozott. Összekoccant egy autóval, és hiába nem lett senkinek baja, még az autókban sem esett kár, a másik sofőr kihívta a rendőrséget, így derült ki, hogy a zongoraművésznek van egy kis alkohol a szervezetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.