Gesztesi Károly nagyon nehéz időszakot él, amiről sírva nyilatkozott. Az egyetlen ember, aki tudja benne tartani a lelket, az Panka lánya.

Gesztesi Károlynak nehéz időszak van a háta mögött, amin még nincs is túl teljesen. A színészről mindenki tudja, hogy alkoholproblémákkal küzdött, emiatt a jogosítványát is bevonták. Megtörten, sírva nyilatkozott életéről, aminek egyetlen fénypontja a lánya, Panka.

Gesztesi Károly sírva nyilatkozottForrás: TV2

"Pankában nagyon jó az, hogy felhív esténként. Ez a legjobb a napomban. Nincs semmi, ami jó lenne ezen kívül" - árulta el a Ripostnak Gesztesi Károly, akinek tavaly ittas vezetése után megromlott a kapcsolata lányával. Panka lányommal szemben van egy nem teljesített feladatom" - vallotta a színész. A lánya bocsánatáért neki akart vágni egy túrának, de az orvosa nem engedi. "Nem tudom megcsinálni. Azt mondta, hogy nem szabad. Akkor újra kellene műteni a lábamat" - árulta el Gesztesi. Pankát volt felesége, Claudia és annak szerelme, Pataki Ádám neveli, de ezt a színész nem bánja. "Claudia mindig jól dönt. Aztán vannak félreértések, de mindig jól dönt. Jó ember a társa."

Gesztesi azonban még nem áll készen egy új kapcsolatra. Nem akarok senkit. Jó nekem így. Farkas, egyedül. Jó ez így" - mondta Gesztesi. Barátai aggódnak a színészért, aki azért küzd, hogy új életet kezdjen. "Munka, gyógyulás, edzés. Megtalálom én, engem nem kell félteni. Megoldom én, eddig is megoldottam. Mindig megoldja az ember, hogyha elég erős. Én pedig erős vagyok" - zárta le Gesztesi.