Sarka Kata irtó dögös képet töltött fel magáról a Facebookra. A fotót több mint 2000-en lájkolták, persze ez nem jelenti azt, hogy osztatlan tetszést aratott. 

"Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Nagyon gyorsan elszaladt...! Most végre elaludt Noncsi, így van időm a kedvenc sorozatomat nézni! Jó éjt mindenkinek!" – írta Kata a fényképhez, amelyre nem csak pozitív kommentek érkeztek. 

"szolj, ha egyszer mondjuk konyvet vennel a kezedbe sorozat helyett, es tippre lenne szukseged:) illetve mar elhelyezted a kotelezo napi agyonretusalt posztot,amin az osszes luzer csorgatja a nyalat .. eszrevetted,hogy nem no tole az onbizalmad, hiaba lenne nagy szukseg ra .. nokent mondom,Te gyonyoru vagy full sminkkel es nelkule, de mig ennyire felszines hulyesegekkel toltod az idodet, sosem josz egyenesbe onmagaddal.. pedig kar erted,minden noert kar, meg akkor is ,ha sajat valasztas elcseszni egy eletet" – írta például egy követője. 

A férfiak egyébként nem voltak ennyire kritikusak Katával, a legtöbben – hatalmas fantáziáról tanúskodva – azt kommentelték, hogy szívesen segítenének Katának bekenni testápolóval a lábát, de volt, aki konkrét házassági ajánlatot tett: "Magyarország tán a legjobb nője vagy Sarka Kata ..Gyere hozzám feleségül..A gyerekeiddel együtt is elfogadlak .."