Elképesztő fotók láttak napvilágot Tove Lo fellépése után. A fiatal énekesnő egy mozdulattal kiszabadította a melleit, amelyeket egy világ bámulhatott büntetlenül. 

Nemrég ért véget a Coachella Valley Zenei és Művészeti Fesztivál. A háromnapos rendezvényre sok sztár volt hivatalos, többek között Beyoncé is, aki a terhessége miatt kénytelen volt lemondani a koncertet.

Tove LoForrás: Getty Images/Rich Fury

Tove Lo azonban nemcsak fellépett, hanem közszemlére tette pucér melleit is. Az eset nagy port kavart, ugyanis az ilyesfajta kitárulkozást csak nagyon kevesen merik bevállalni a színpadon. Egy mozdulattal felrántotta a feszülős felsőjét, ennek köszönhetően pedig bárki szemügyre vehette a 29 éves szépség melleit.

A svéd származású híresség nem először tesz ilyet, ugyanis az egy hónappal ezelőtti bostoni fellépésén is kivillantotta az idomait. 

Emily Ratajkowski kivillantott mindent: Fotó!
Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Talán Emily Ratajkowski nem ismeri ezt a mondást, ezért történhetett meg, hogy estélyi ruhája technikailag semmit nem takart a színésznő testéből: Fotó!