Megdöbbentő, hogy sztárok mit meg nem engednek maguknak. Ezúttal Alicia Arden verte ki a biztosítékot.

Nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meztelen fotókkal próbálta eladni a luxusautóját. A csúcsjárgány minden képen szerepel, bár az tény, hogy a figyelem sokkal inkább a bikiniben pózoló sztárra összpontosul, főleg azután, hogy a melltartóját és a bugyiját is levette a játék kedvéért.

Most pedig ismét közszemlére tette a testét, bár ezúttal egy sokkal kevésbé szexi közegben. A luxuskocsi helyett most lomtalanítás közben pózolt. 

Édesanyja garázsát pakolja ki AliciaForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / Mega

Később azonban kiderült, hogy nem ok nélkül fetrengett a szemétkupacban, hanem a Gyűjtögetők: Élve eltemetve című műsorban vállalt szerepet, és ennek keretében kipakolta az édesanyja garázsát. 

Itt már minden ruha lekerült a sztár felsőtestérőlForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / Mega

Bár az még mindig nem egyértelmű, hogy miért kell meztelennek lenni a garázspakoláshoz...

Alicia Arden a fenekét is megmutatta lomtalanítás közbenForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / MegaDiéta másképp: így étkeznek a Baywatch-film sztárjai
Javában zajlik a Baywatch-film forgatása, a szereplők pedig igyekeznek a legjobb formájukat mutatni a filmvásznon. Ám mielőtt azt gondolnánk, hogy mindenki extraszigorú diétát követve sanyargatja magát a karcsúbb forma érdekében, Priyanka Chopra színésznő elárulta: ez közel sincs így.