Az elmúlt évek realityműsoraiban születtek olyan hosszabb és rövidebb távú szerelmek, melyeket egy egész ország nyomon követhetett lépésről lépésre. 

VV Mici és Krisztián 

A Való Világ powered by Big Brother sztárjai a villában találtak egymásra, és gyakorlatilag a ház minden négyzetméterében szexeltek már. Ők azok, akiket sosem érdekeltek a kamerák vagy az a több millió ember, aki velük együtt élvezi a szexuális együttlétet. Számtalan videó került fel az internetre arról, ahogy éppen meztelenül imádják egymást

 Exek Dia és Exek Norbi

Alig indult el az Exek az édenben című műsor, a két fiatal úgy összetapadt, akár a mágnes a fémmel. Már az első este egymásnak esett Norbi és a magát szexmániásnak tartó Dia, akinek tök mindegy, hogy néz ki a pasi, csak inget viseljen, vagy ahogy ő mondaná: „Ha ing van rajta, tőlem még retkül is nézhet ki"

Pumpedék 

Pumped Gabo és kedvese, Ági ország-világ előtt élik a magánéletüket. Hatalmas botrányok, óriási békülések és mindent elsöprő szexelések közepette töltik a mindennapjaikat. A fiatal pár még szoláriumozás közben is képes orális szexbe kezdeni, és az sem zavarja őket, hogy mindezt egyenesben közvetíti a tévé. 

 Éden Ádám és Éden Melanie

Ekkora szexet még tényleg nem láttunk a realitykben! A párként beköltöző Éden Ádám és Melanie már első este egymásnak estek, de még hogy! Talán azt is kijelenthetjük, hogy ekkora kufircolást még nem adott le egyetlen hazai reality show sem. Teljesen kendőzetlenül, ruha és takaró nélkül pörögtek-forogtak az ágyon.

 Való Világ 3. - Katka és Frenki 

A 2003-as széria játékosai szintén nem sokat vártak, hamar egymásra találtak. Váratlanul egymásnak estek a vécében, ami azért is meghökkentő, mert Frenki anno a kedvesével, Szilvivel költözött be a villába. Bár a pár a műsor elején sokat veszekedett, számtalan alkalommal szexeltek a ház több pontján. Amikor Szilvi kiesett, sokak meglepetésére a fiú nem zavartatta magát, és hamar összemelegedett Katkával.