Medveczky Ilona szerint valami baj van Kulka Jánossal

Forrás: Origo -
betegség Kulka János Medveczky Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona úgy érzi, valami nincs rendben Kulka Jánossal. Azt is elárulta, hogy milyen furcsaságokat tapasztalt a színésszel kapcsolatban. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kulka János tavaly áprilisban került kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. A színész azóta azon dolgozik, hogy felépüljön a stroke után: ismét gyógytornára jár.

Kulka János Forrás: Origo

Medveczky Ilona, aki a pécsi balettes múltja óta jó barátja a színésznek, aggódni kezdett János miatt. A 76 éves díva azt mondta, rendszeresen szokott beszélni Kulkával, de mostanában olyan dologra lett figyelmes, amely véleménye szerint igen aggasztó.

"Amikor utoljára kommunikáltunk, már semmit sem lehetett érzékelni a betegségéből. Ez csodálatos! Aztán valami történt. Egy ideje nem szól bele a telefonba. Felveszi, de hiába mondok bármit, süket a vonal. Nem tudom, mi történhetett, de rettenetesen aggódom érte! Kötelességemnek tartom, hogy érdeklődjek az állapotáról! Ezúton üzenem neki, adjon életjelet magáról!"írta meg Ilona kétségbeesett szavait a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.