A Házasság első látásra párja, Rita és Zoli el fognak válni

Forrás: RTL sajtóklub -
válás Házasság első látásra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub legújabb műsora, a Házasság első látásra egyik párja máris a válás mellett döntött. Rita és Zoli már az esküvőn sem voltak összhangban.

A Házasság első látásra arról szól, hogy pszichológusok különböző tudományos szempont szerint választják ki, hogy kik illenek egymáshoz. A belső és külső jegyek alapján párosították össze a szereplőket, akik először az anyakönyvvezető előtt találkoznak személyesen. Rita és Zoli esetében azonban már az esküvő sem alakult szerencsésen, ahogy a nászúton sem történt meg a csoda.

Rita és Zoli már nem sokáig lesznek házasok Forrás: RTL sajtóklub

Zoli és Rita mélypontján pszichológusok próbáltak segíteni, hátha meg lehet menteni ezt a rövidke házasságot. "

Ha tehetném, akkor kitörölném az egészet a fejemből úgy, ahogy van"

"Ez egy nagyon nagy szívás úgy, ahogy van!"

Házasság első látásra, avagy az esküvő csodájának elbagatellizálása


Házasság első látásra. Számos kínos pillanat és megannyi kérdés. Ez lesz a jövő? Pszichológusok döntik el, mi pedig belevágunk, mert évek óta nem találjuk meg azt, aki a társunk lehetne? Mondhatjuk, hogy visszarepültünk száz évet, de az is lehet, hogy a jövőnkből kaptunk egy szeletet. Lehetséges, hogy valóban nem érdemes a „bummot" várni, hisz az is csak egy kémiai fellángolás, ami nem tudományosan megalapozott párválasztásra sarkall minket... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.