Többször láttunk már nyilvános helyen szexelő párokat, és most itt a remek alkalom, hogy újra átéljük ezt a csodát. Egy férfi nem csak rögzítette az aktust, de még kommentálta is az azt. 

Egy szerelmes pár légyottját rögzítette a minap Barnsleyben egy férfi. A szexelő pár fényes nappal esett egymásnak az utcán, de egy férfi felfigyelt rájuk, és videózni kezdett. Denzill Smith még arra is gondolt, hogy valamilyen narrációval lássa el a nem mindennapi felvételt, ezért kommentálta az eseményeket: 

"Ma, a Föld nevű bolygón, Barnsley-ben a Wellington utcában szemtanúi lehetünk egy ritka párzási riuálénak egy hím víziló és egy nőstény orrszarvú között" - mondta a 31 éves Denzill.

A videón jól látszik, ahogy a fekete magassarkút viselő nő hanyatt dőlve fekszik a betonon, míg vele szemben, rajta terpeszkedik egy fehér felsős férfi . A párról készült videót itt tudod megtekinteni.

Nem bírtak a vággyal: a buszon esett egymásnak a pár (18+)
Ha elkap a hév, akkor borzasztó nehéz ellenállni. Akadnak olyanok, aki meg sem próbálkoznak vele. Mostanában egyre több nyilvánosan szerelmeskedő párról kerül elő felvétel, akik nem várják meg az otthon békés melegét, ott szeretik egymást, ahol éppen elkapja őket a vágy. Videó!