Puzsér Róbert durva beszólásokat kapott Majka egyik Facebook-posztja alatt. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai vették a szájukra a hírességet. 

Majka egy korábbi posztban azt írta, hogy véleménye szerint Puzsér Róbert a Showder Klubban borzalmasan szerepelt. Görcsösnek, irigynek és fennhéjazónak nevezte. A poszt alatt megjelent az Irigy Hónaljmirigy tagjának véleménye is, ami Puzsérnál kiverte a biztosítékot: 

„Szívesen szájbarugnám....." kommentelte Sipos Tamás. 

Puzsér pedig a tőle már megszokott csípős, sajátos stílusában választolt a két férfi véleményére. 

Puzsér Róbert csúnyán kiosztotta Majkát és Sipos Tamást, de az Irigy Hónaljmirigy sztárja nem hagyta magátForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Tisztázzunk valamit: Majka papa nem kritizált. A fennhéjázó ózdi proli mindössze fölböfögött két mondatot, melyek sem formai, sem tartalmi szempontból nem ütik meg egy átlagos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei általános iskola felső tagozatának szintjét. Nem tekinthető kritikának – legfeljebb egy rendkívül primitív véleménynek" - reagálta Majkának.

"Biztos kemény csávó ez a Sipos, hogy ilyen tökös facebook-kommenteket mer írni! Remélem, soha nem futok össze vele egy sötét sikátorban! Félek, hogy nőnek öltözve énekelne, aztán beverne fél deci étkezési finomszeszt, és nagyon szájbarúgna" - írta válaszul Siposnak.

Ezt viszont már Sipos Tamás sem tudta szó nélkül hagyni, és egy hasonlóan hosszú posztban fejtette ki a véleményét Puzsér írásával kapcsolatban: 

"Évek óta ömlik a szar a szádból Ránk, soha nem reagáltunk rá, soha nem tettünk semmilyen lépést! Az elmúlt 27!!! év alatt hidd el, hogy sok kritikát kaptunk, jót-rosszat. Mindig is leszartuk mit gondolsz Rólunk, hiszen mondhatom, a kollégáim nevében, hogy pont annyit számít a véleményed, mint ammenyit rólad gondolunk... tehát NULLA..." 

 

Puzsér Róbert lelki fogyatékosnak nevezte Sebestyén Balázst
Puzsér nem nagyon válogatott, egy levegővel minden problémáját elsorolta Sebestyén Balázzsal kapcsolatban, aki már reagált is a kritikus véleményére. Olvass tovább itt...