Két házassága is tönkrement Fodor Zsókának, és vagy 30 éve nem volt szerelmes. Őt már csak deréktól felfelé érdeklik a férfiak, mivel a szexuális vágyát elvitte a klimax.

Kétszer is megházasodott Fodor Zsóka, de mindkét kapcsolata tönkrement. A színésznő azt is elárulta, szerinte miért nem működött egy kapcsolata sem. "Tulajdonképpen két házasságom is tönkrement. Szokták mondani, hogy az az ideális távolság, ha az anyós papucsban nem tud átmenni látogatóba a fiatalokhoz. Most már tudom, hogy nem kellett volna együtt élnünk az édesanymmal" - vélekedik Fodor Zsóka, aki a második házassága után már nem is akart magának másik társat.

Fodor Zsókát csak deréktól felfelé érdeklik a férfiakForrás: TV2/Mokka

"Sajnálom azokat a már nem annyira viruló, hatvanéves színésznőket, akik majd' megőrülnek azért, hogy szorosabb kacslatba kerüljenek egy férfival. Nekem ezt a fajta szexuális vágyamat elvitte a klimax. Utoljára talán 30 évvel ezelőtt voltam szerelmes. Sok jü barátom volt, akiknek ráadásul a feleségük sem féltékenykedett, mert tudták, hogy engem a férfi évtizedek óta csak deréktól felfelé érdekelt" - árulta el Zsóka a hot! Magazinnak.

Koós János és Fodor Zsóka egykor egy párt alkottak
Senki nem tudhatta eddig, hogy Koós Jánosnak volt egy rövid, de annál romantikusabb kapcsolata a Barátok közt egykori sztárjával, amire még mindig kellemes érzésekkel emlékszik vissza. Most azonban mindkét színész bevallotta, volt közük egymáshoz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!