Mint ismeretes, Hosszú Katink él-hal az amerikai kosárlabdáért, így külön örült annak, hogy késett a járatuk, és csak később kellett csak elindulniuk Magyarországra.

"Kicsit furán nézett rám a repülőtéren a hölgy amikor becsekkolásnál közölte, hogy három órát késik a repülő és én felkiáltottam örömömben, hogy 'hála égnek'!!! Így meg tudom nézni az NBA döntőt :) most itt ülünk a reptéren egy TV előtt és épp Adam Silver meccs előtti sajtótájékoztatóját nézzük ahol a következő kérdés hangzott el: mit szól ahhoz, hogy a rájátszás nagyon egyértelmű volt és a két csapat (Cleveland és Golden State) dominálta a konferencia bajnokságot, ahogy 'elő volt írva'. Adam Silver azt válaszolta, hogy ez való élet és habár szeretjük nézni a szoros, izgalmas verseny szituációkat, kiválóságot is ünnepelnünk kell. Hajrááá Cavs!!!! #DefendtheLand" - írta ki közösségi oldalára Katinka:

Az úszónő korábban azt is megmutatta, mennyi csomaggal jönnek haza: "Hmm... Szerintetek van elég csomagom!? Már csak Lilit meg Lalit kell betennem a bőröndbe, majdnem kimaradtak...hoppá habár otthon lesz egy pár belőlük."

Azelőtt pedig még utoljára megmutatta, milyen csodás helyen jártak:

Hosszú KatinkaForrás: Instagram/hosszukatinka