Bebizonyosodott: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina együtt vannak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Abigél színházi előadása után látták együtt az énekest és a színésznőt. Kézen fogva távoztak.

Az előadást követően, miután legördült a függöny és a zsúfolásig megtelt nézőtér kiürült, egyszer csak Vastag Csaba tűnt fel a művelődési központban. Befelé sietett, a színészöltözők felé vette az irányt. Néhány perccel később Görgényi Fruzsina kezét fogva bukkant fel. Mindketten széles mosollyal az arcukon, sietve távoztak. Fruzsi, arcán még a színpadi sminkkel, de már civil ruhában sietett párja mellett a kijárat felé. Arcáról sugárzott a boldogság. Mindez a pillanat törtrésze alatt játszódott le - írja a Bors. A lapnak Fruzsi másnap megerősítette azt, amit eddig is pletykáltak.

Vastag Csaba Fotó: Polyák Attila - Origo

„Igen, együtt vagyunk, Csaba eljött értem az előadás után” – mondta a színésznő, aki azonban bővebben nem akart beszélni a kapcsolatukról, és az énekes sem nyilatkozott a magánéletéről.

Oszter Sándor ezért nem kedveli lánya, Alexandra vőlegényéthttp://www.life.hu/sztarok/20170608-oszter-sandor-ezert-nem-kedveli-lanya-alexandra-volegenyet.htmlSzinte a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket Oszterék. Tudjuk, hogy Oszter Sándor nem örül lánya eljegyzésének, szerinte a férfi csak kihasználja a lányát. Alexandra pedig Facebook posztban közölte, teljesen elhatárolódik édesapja kijelentéseitől. TV + Sztárok--Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Tóth Vera a londoni terrortámadásról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170605-toth-vera-a-juniusi-londoni-terrortamadasrol-posztolt.htmlAhogy Liptai Claudia, úgy Tóth Vera is Facebookon osztotta meg gondolatai a szombat esti londoni terrortámadásról. Az énekesnő mélyen megrendült a történtek miatt. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-schobert-norbi-a-karrierje-allomasairol-elso-szerelmerol-es-rubint-rekatol-meselt-a-potyautasban.htmlEzúttal Schobert Norbi mesélt Garami Gábornak a Potyautasban. Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigoDianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.