Hosszú heteken át tartott fogva egy sorozatgyilkos egy nőt. Szexrabszolgának tartotta áldozatát, aki csak a szerencséjének köszönheti, hogy még életben van. 

Egy konténerben heverve, láncra verve találták meg azt a nőt, akit 2 hónappal ezelőtt rabolt el Todd Kohlhepp. A férfi a saját kertjében álló áruszállító konténerbe zárta a nőt, aki senkinek nem tudott szólni szörnyű helyzetéről. 

Todd KohlheppForrás: AFP/Handout

Kala Brownt az erőszaktevő minden nap meg is erőszakolta, és az is kiderült, hogy az elmúlt 13 évből 7 ember halála is az ő lelkén szárad. A helyi rendőrség összefüggésbe hozta a 46 éves férfit egy házaspár meggyilkolásával, és a nála történt házkutatás során bukkantak rá a rabul ejtett nőre. 

Kala elmesélte, hogy annak idején a párjával együtt keresték fel a gyilkost, aki munkát ajánlott a számukra. Ám a házához érve a férfi meggyilkolta Kala kedvesét, őt pedig a konténerbe zárta. A 2 hónapos fogság alatt Kohlhepp több gyilkosságot is bevallott a nőnek, így az addig megszerzett bizonyítékok és Kala vallomásának köszönhetően több, mint 60 év börtönbüntetést kapott.

A nő kiszabadításáról videó is készült, melyet itt tudsz megtekinteni

Gyilkosságok, amelyeket anyák és gyermekeik követtek el
Egy anya legfontosabb célja, hogy megvédje a gyermekét, megóvja a világban fellelhető rossztól. Ám előfordulnak olyan szélsőséges anya-gyermek kapcsolatok, amelyek rácáfolnak erre. Ilyenkor érdemes hátralépni egyet, és megpróbálni megérteni vagy épp csak feldolgozni azt, hogy miként és miért képes egy anya a gyermekével együtt gyilkolni.