A világszerte elismert producer sokat kaszált a Rambo-filmeken, most viszont fordult a kocka. Egy Pest megyei játékos éppen a mozi alapján létrehozott nyerőgépen kaszált 11 milliót Andy Vajna online kaszinójában.

A 1982-ben bemutatott Rambo (First Blood) Andy Vajna egyik legismertebb alkotása. A vietnami veterán történetének kasszasikere az online játékgyártókat is megihlette, így jöhetett létre az IsoftBet által fejlesztett Rambo videoszlot, amely a producer május elején nyílt online kaszinójának kínálatában is helyet kapott.

A Vegas.hu Rambója ezúttal azonban nem szülőatyja, hanem egy Pest megyei játékos pénztárcáját gyarapította. A játékos korábban 50 ezer forintos befizetéséből már 600 ezer körül járt, amikor 1500 forintos téten szabadjátékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11 099 880-t, tétjének 7400-szorosát szakította.

Nem ez volt az első komolyabb kifizetés mostanában az online kaszinóban. Múlt héten egy játékos 5 milliós nyereménnyel gazdagodott egyetlen játékkörben. A Magyarországról kizárólag a Vegas.hu-n elérhető, több száz milliós Mega Moolah jackpot pedig kétszer is leesett az elmúlt hetekben. A Vegas.hu-n egyébként jelenleg 96 asztali és 80 mobil játék elérhető.

Forrás: Origo