Botrányhős énekesnő volt az utóbbi években Miley Cyrus, de ahogy visszatalált szerelméhez. újra lenyugodott. Most elárulta, miért viselkedett mindig olyan polgárpukkasztóan: be volt szívva. 

Az utóbbi években teljesen szétcsúszott Miley Cyrus, folyamatosan mezetelnkedett és minidig csinált valamit, ami miatt felháborodtak az emberek. Videóklipjei sem éppen a visszafogottságról voltak híresek, de Instagram-oldalán is gyakran mutogatta magát. Érdekes, hogy ahogy visszatért életébe korábbi vőlegénye, a lázadó korszak hirtelen megszakadt.

Miley Cyrus rengeteget füvezettForrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

Az énekesnő Jimmy Fallon műsorában vallotta be, hogy mi is volt az ő aljzószere az elmúlt években. Miley rengeteget füvezett, sokszor a műsorokba is úgy ment vendégként, hogy be volt szívva. Senki nem halt még bele a marihuánába, de senki nem füvezett annyit, mint én. Furcsa most itt lennem. Emlékszel, mi volt, amikor utoljára itt voltam? Először nyúénak, majd macskának öltöztem be. Ennek az oka az, hogy be voltam tépve" - idézi a Daily Mail az énekesnő nyilatkozatát. Azóta szerencsére már sikerült letennie káros szenvedélyéről, ugyanis az volt a rémálma, hogy egyszer túladagolja magát.