Pumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! 

Pumpedék nyakukba vették Olaszországot, és elutaztak a világ egyik legromantikusabb városába, Velencébe. Egy hétköznapi ember azt gondolná, hogy ilyen csodás környezetben az ember szíve is meglágyul, elöntik a melengető érzések, és magával ragadja a nem mindennapi látvány. 

Pumped Gabóék ismét megmutatták: ők bármire képesek!Forrás: RTL Spike

De Gabót és Ágit ez mind nem érdekelte. Akár egy Budapesten elhelyezett Velencés plakát előtt is maradhattak volna, hiszen pont úgy viselkednek egymással, ahogy itthon is teszik. A fiatalok nagyon összevesztek, Ági pedig minősíthetetlen stílusban beszélt: 

"Nem kicsim Gábor, a k*rva életbe. Azt hittem azért vagyunk itt a k*urva Velencébe b*szdmeg, mert tényleg komolyan gondolod, esetleg összeköltözünk" - kezdte rendíthetetlen lendülettel a mondókáját Ági. 

Gabo pedig azt a néhány rövidke mondatot ismételgette, amiket krízishelyzetek esetén szokott előrántani a farzsebéből: "Ne legyé' má' ilyen!" "Kicsim!" "Hallod?"  

 

Újabb arcpirító részlet Pumped Gabóék életéből (18+)
Pumped Gabo ismét meghökkentett mindenkit maga körül, ám ez nem is meglepő, hiszen a valóságshow hőse ehhez ért a legjobban. A fiatal férfi azt is elárulta, hogy szerinte miről szól a szerelem: Videó!