Vannak bizonyos fotók, amelyek egy életre beégtek a köztudatba. Szomorú, megdöbbentő és kínos pillanatok ezek. Íme 5 olyan kardinális esemény a sztárvilágból, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. 

Britney Spears 

A híres énekesnő számára a 2007-es év maga volt a pokol. A válását követően teljesen összetört, elhagyta magát, és már-már elmebetegséghez hasonló tüneteket produkált. Ekkor történt meg az is, hogy egy fodrászatba betérve felkapott egy hajnyírógépet, és kopaszra vágta a haját.

Britney Spears számára a 2007-es év maga volt a pokol: a válását követően teljesen összetört, elhagyta magát, és már-már elmebetegséghez hasonló tüneteket produkáltForrás: Northfoto

Ezt követően egy esernyővel hadonászott az utcán, többeket megfenyegetett, a lesifotósok pedig boldogan kattingattak. Nekik "köszönhetően" került napvilágra ez a fotó is az esetről, amit azóta sem tudunk elfelejteni. 

Tara Reid 

A nagy Lebowski és az Amerikai pite sztárja elképesztő mennyiségű plasztikai műtéten esett át, amikre egyébként egyáltalán nem lett volna szüksége. A szőke sztár azonban boldogan mutogatta a nagyvilágnak az egyre kerekebb idomait, de a köztudatban mégis az a fotója maradt meg, amelyen teljesen véletlenül villantotta meg a bal mellét. 

Tara Reid P. Diddy 35. születésnapi rendezvényén villantott óriásitForrás: Getty Images, Northfoto

Az eset Sean Combs (Diddy) 35. születésnapi rendezvényén történt, ahol a mélyen dekoltált fekete ruha egyszer csak lecsúszott a színésznő bal válláról. Ennek köszönhetően mindenki megpillanthatta Tara meztelen mellét, és a közönség ki is használta a lehetőséget egy kis kukkolásra. 

Diana Lassan 20 éve, hogy Diana elhuny, mégsem tudjuk őt feledni. A hercegnéről készült utolsó fotó nem kínos, de még nem is polgárpukkasztó, egyszerűen szívszorító, hiszen az imádott híresség nagyon fiatalon, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. 

Vélhetően ez az utolsó kép Diana hercegnőrőlForrás: Northfoto

Többek között ezt a fotót is lefoglalták, mikor nyomoztak Diana halálával kapcsolatban, mert azt gondolták, hogy a fényképekkel eljuthatnak valakihez, aki felelős lehet a kétgyermekes édesanya haláláért. A balesetért az alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőrt okolják, de sokan azóta is összeesküvés-elméleteket szőnek az üggyel kapcsolatban. 

Michael Jackson 

2002-ben született meg Michael Jackson harmadik gyermeke, akiről azt tudjuk, hogy mesterséges megtermékenyítéssel fogant, de arról azóta sincs fogalmunk, hogy ki az édesanyja. A kicsiről 11 hónapos korában készült egy vérfagyasztó kép, amire mindenki tűpontosan emlékszik: 

Michael Jackson egy berlini szálloda negyedik emeletéről lógatta ki az ekkor 11 hónapos kisfiátForrás: Getty Images

Ekkor Jackson egy berlini szálloda negyedik emelétéről lógatta ki a kisfiút, amivel hatalmas felháborodást keltett. A csecsemő arcát egy ronggyal takarta el, és a pillanatról természetesen lesifotó is készült. Később Michael elárulta, hogy nincs mentség a tettére, és azt is bevallotta, hogy szörnyű hibát követett el. Azzal védekezett, hogy szándékosan sosem veszélyeztetné a gyermekei életét. 

Amy Winehouse  

A híres énekesnő élete már tinikorától kezdve nagyon zűrös volt. Nem titkoltan drog- és alkoholproblémákkal küzdött, de a világ ezekkel együtt is imádta. Csodálatos hangja volt, és legalább olyan fantasztikus dalszövegei, amelyekkel szinte minden ember lelkét megérintette. 

Amy Winehouse-t elmosódott sminkkel, több helyen is vérző sebbel kapták lencsevégreForrás: Northfoto

De a sok balhéja közül van egy, amit nem tudunk kiverni a fejünkből: egyszer olyan fotók kerültek napvilágra Winehouse-ról, amelyeken koszos volt, foltos, és több helyen is vérző sebek borították a testét. Azóta sem tudjuk, hogy pontosan mi történt vele, de a bulvárlapok akkori írásai mind összefüggésbe hozták Blake Fielder-Civillel, akit Amy nyilvánosan is megvédett: 

"Blake a legcsodálatosabb férfi a világon. Mi soha, semmilyen körülmények között sem bántanánk egymást. Én műveltem ezt magammal, mikor Blake azt mondta, hogy nem vagyok elég jó hozzá. Ezt akkor vágta a fejemhez, amikor az otthonunkban egy utcalánnyal kábítószereztem. Igaza volt, és ezzel a mondatával mentette meg az életem."