Demcsák Zsuzsa hosszú évek után távozott a Mokka székéből, átadva helyét ezáltal Mádai Viviennek. A sztár elmondása szerint a családi vállalkozás és gyerekei érdekében döntött a váltás mellett. Ezúttal azonban újabb pletykák ütötték fel a fejüket.

Azt beszélik, Demcsák Zsuzsa újra a Tv2 képernyőjén lesz látható, pedig a hírek néhány nappal ezelőtt arról szóltak, hogy ahogy korábbi kollégái, Vuity Tvrtko és Kárász Róbert, úgy ő is az Atv csapatát fogja erősíteni.

A Blikk információi szerint a sztár augusztusban forgat egy kibeszélős műsort, méghozzá politikus feleségek társaságában.

Demcsák Zsuzsa újra a TV2 képernyőjén lesz látható?Forrás: tv2

"Úgy tudom, már építik a díszletet, szervezik a vendégeket, összesen tizenkettőt. Zsuzsa háziasszonyként együtt süt, főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is. Elég nagy nevekkel számolnak, minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van"- mesélte az imformátor.

A lap megkereste az Atv vezetőségét, akik a következőket mondták:

"Demcsák Zsuzsa ősszel érkezik a csatornához. Mi addig is örülünk minden olyan műsornak, amely tovább növeli Zsuzsa népszerűségét"- mondta Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A TV2 megkeresésünkre nem kívánta kommentálni a hallottakat: „A TV2 sajtóosztálya nem kívánta kommentálni az értesüléseket"