Jessica Biel kitálalt: ilyen valójában a házassága Justin Timberlake-kel

Vanity Fair Oscar Party - Los Angeles
Doug Peters/EMPICS Entertainment/Jessica Biel and Justin Timberlake arriving at the Vanity Fair Oscar Party, Wallis Annenberg Center for the Performing Arts. Credit: Doug Peters/EMPICS 2024 Oscars Vanity Fair Party March 10, 2024 - Doug Peters/EMPICS Entertainment
házasság Justin Timberlake Jessica Biel
Jessica Biel és Justin Timberlake házassága rendkívül idilli és irigylésre méltó, pedig ők is küzdenek nehézségekkel a mindennapokban - vallotta be nemrég a gyönyörű színésznő.

Jessica Biel és Justin Timberlake 2012-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Le sem tagadhatnák, mennyire kiegyensúlyozott, boldog házasságban élnek, ám a színésznő vallomása szerint az életük sem fenékig tejfel. Bizony nekik is keményen kell dolgozni a házasságukért, ez alól ők sem kivételek.

People à la soirée "Fashion Trust US Awards 2024" à Beverly Hills
Jessica Biel kitálalt: ilyen valójában a házassága Justin Timberlake-kel Forrás: WALTER / BESTIMAGE/People

A házasság kemény meló és sokat kell dolgozni azért, hogy jól működjön. Folyamatosan próbálom úgy menedzselni az időnket, hogy meglegyen az egyensúly és ne csak családként, hanem párként is jól funkcionáljunk, tehát kell a kettesben töltött idő, amit nem egyszerű mindig összehozni 

- fogalmazott Biel, majd hozzátette a modern technológia kulcsfontosságú a kapcsolatuk harmóniájának megőrzésében. A családjuk sokan van úton, gyakran külön, emiatt nagyon hálásak a videós hívásokért, amelyek segítenek kicsit elfelejteni a közöttük lévő fizikai távolságot.

Korábban felmerültek pletykák a házasságukról, de mindig nyíltan és őszintén kommunikáltak egymással és kitartottak egymás mellett. Justin egy alkalommal nyilvánosan kért bocsánatot Jessicától, amikor pletykák keringtek egy esetleges hűtlenségről.

A sztárpár két közös gyermeket nevel,  első fiúk, Silas 2015 szeptemberében született, második gyermekük, Phineas pedig 2020-ban látta meg a napvilágot. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.