Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea és Gáspár Győző már megjárta a dzsungelt, de nagyobbik lányuk Evelin, nemet mondott az RTL Klubnak. Ő biztosan nem lesz ott az Celeb vagyok, ments ki évad új részeiben.

A Bors úgy tudja, hogy év végén kerülhet képernyőre a a Celeb vagyok, ments ki innen! új szezonja. A lap szerint a csatorna minden eddiginél fiatalabb garnitúrával vág neki a dzsungelnek.

"Főként harminc alatti hírességek a kiszemeltek, de természetesen lesz kivétel is. Az első szériában Győzike kígyókkal folytatott harca volt emlékezetes, a harmadikban Bea asszony brillírozott, nem csoda, hogy az időközben huszonhárom évessé lett Gáspár Evelin neve az elsők között merült fel, ám ő végül a tanulmányaira hivatkozva visszamondta a szereplést"- mondta egy informátor a lapnak.

Gáspár Evelin Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Bár az RTL Klub hivatalos csak annyit ismert el, hogy ősszel újra lesz Celeb vagyok, ments ki innen, néhány versenyzőt nevet már tudni véli a Bors. Szerintük ott lesz a dzsungelben: Pumped Gabo, és a ValóVilág ezüstérmese, Vivien, valamint a Reggeli két sztárja, Peller Anna és férje, Lukács Miki is

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.