A tragikus veronai buszbalesetet még sokáig nem fogják feldolgozni a szülők, de nem is hagyják nekik. Az egyik áldozat édesanyja hónapok óta zaklató üzeneteket kap egy ismeretlen felhasználótól.

Januárban történt a tragikus veronai buszbaleset, ami sok diák és sok felnőtt halálát okozta. A szülők és a családtagok még nagyon sokáig nem fogják feldolgozni a történteket, az egyik diák édesanyjának egy ismeretlen zaklató csak nehezít az amúgy is borzasztó helyzetén. A Facebookon ugyanis undorító és felháborító zaklató üzeneteket kap egy ismeretlentől.

Az egyik áldozat édesanyját zaklatjákForrás: AFP/Handout

A Facebookra Gipsz Jakab néven regisztrált illető undorítóbbnál undorítóbb üzeneteket küld az édesanyának, amit a nő nyilvánisan is megosztott, hogy mindenki lássa, min kell keresztülmenniük a fájdalmas gyászon kívül. "Olvassátok és lássátok, milyen országban élünk, mlyen emberek között. Ezek az üzenetek február óta jönnek, amikor a gyermekeinket még el sem temettük, de a busztársaság már szerződést írt alá! Mi vagyunk a zsidók??" - írta ki az anya. 

Forrás: Facebook/Sipos Szilvia
Forrás: Facebook/Sipos Szilvia
Forrás: Facebook/Sipos Szilvia
Forrás: Facebook/ Sipos Szilvia
Forrás: Facebook/Sipos Szilvia
Forrás: Facebook/Sipos Szilvia