Minden pillanatban veszély leselkedhet ránk, de sosem gondolunk rá, amíg meg nem történik a baj. Ez a fiatal nő élete legszebb napjára készült, de mielőtt megérkezhetett volna, életét vesztette. 

Rosemere do Nascimento Silva szerette volna meglepni a vőlegényét, ezért elhatározta, hogy helikopterrel fog érkezni az esküvőjére. A násznép sem tudott semmmit a tervről, mindössze 6-an voltak beavatva a titokzatos akcióba. 

A helikopter fedélzetén négyen utaztak: a menyasszony, a menyasszony testvére, a fotós és a pilóta. A nagyjából 15 perces út azonban katasztrófába torkollott, a gép pedig váratlanul lezuhant. Egyelőre nem tudn, mi okozta a tragédiát, az első feltételezések szerint a köd és a borzalmas látási viszonyok miatt egy fába ütközhettek. 

Az őket váró násznéphez el is jutott hír, hogy a közelükben lezuhant egy gép, de mivel nem tudták, hogy a menyasszony a levegőből érkezik, ezért meg sem fordult a fejükben, hogy aggódni kellene értük. A fedélzet minden tagja életét vesztette a helyszínen, a fotós 6 hónapos terhes volt - írta meg a Mirror.