Jamie Dornan legújabb ártalmatlan fotója, óriási kavarodást okozott a világsajtóban. 

A szürke ötven árnyalata sztárjától mostanában megszokhattuk, hogy szexi, erotikus beállításokban láthatjuk, éppen ezért mindenki a sármot és a csábítást keresi még a legártalmatlanabb felvételeken is. 

Mindenki Jamie Dornan gatyájára kíváncsiForrás: UIP Dunafilm

Az ír származású színész azért pózolt egy fotón, hogy segítsen egy kicsit felpörgetni az Észak-Írország-i idegenforgalmat, de a legtöbben képtelenek voltak elvonatkoztatni Dornan feszülős, dudorodó nadrágjától. 

A kép készültekor a 35 éves sztár egy sötétkék felsőt, és szürke hosszúnadrágot viselt. Komoly arccal állt modellt, a háttérben pedig szülőhazájának csodás panorámáját láthatjuk.

A közösségi oldalakon mégis egyre többen tesznek közzé olyan posztokat, amelyek szerint Jamie feszülős nadrágja sokkal inkább figyelemreméltó, mint a táj, ami mögötte van. Vajon az tényleg az, aminek gondoljuk? Amennyiben igen, akkor a sztár bizony büszke lehet hatalmas adottságaira. A fotót ezen a linken tudod megtekinteni

4 hét alatt gyúrta ki magát Christian Grey szerepére Jamie Dornan
Jóképű, sármos és nagyon szexi – valószínűleg nem egy tanga pattan le majd A szürke ötven árnyalata vetítésein, amikor a Christian Greyt megformáló színész lekapja az ingjét. Kiderült, a sztár ennek ellenére a legkevésbé sem elégedett magával, amikor viszontlátja képeit. Olvass tovább itt...