Egyre durvább dolgok derülnek ki R. Kellyről. Mélységesen meg vagyunk döbbenve. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, R. Kelly vonzódik a kiskorú lányokhoz. Korábban kiderült, hogy meghamisíttatta egy 15 éves lány hivatalos okmányait, hogy fiatal kora ellenére feleségül vehesse. A lány 22 éves korában életét vesztette egy balesetben, ezért már nem tudott mesélni a napvilágra került részletekről, ám sokak szerint beteges kapcsolatot ápoltak a sztárral. 

Egyelőre nem tudni, hogy a hírek igazak-e vagy sem, hiszen valós bizonyítékok még nem kerültek nyilvánosságraForrás: Getty Images for BET/Earl Gibson

Később arra is fény derült, hogy belevizelt egy másik tizenéves lány szájába, és videóra is vette a történteket. Az áldozat természetesen nem önszántából vett részt a bizarr eseményben. 

Most pedig újabb sötét titkok kerültek napvilágra a hírességről: a hírek szerint a férfi több szexrabszolgát is tart, akiknek nem engedi a külvilággal való kapcsolattartást. Az ügy akkor került górcső alá, miután három egykori rabszolgája is nyilvánosság elé állt a történetével. 

Állítólag R. Kelly még azt is megszabta, hogy mikor ehetnek, fürödhetnek, és csoportos szexre kényszerítette őket. Nem meglepő módon az áldozatai is többnyire 18 éven aluliak. Az R&B énekes tagadja a vádakat. - írta meg a DailyMail