hűtlenség Gesztesi Károly megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.

Gesztesi Károlyt a tévéből és a színpadról is ismerhetjük, nem beszélve arról, hogy sok sztárnak és mesehősnek kölcsönözte már a hangját. Egy ilyen népszerű férfit bizonyára sok nő szeretne, de Gesztesi Károlyt nem olyan fából faragták. Az ő életébe nem fér bele ilyen huncutság, csak a színpadon. Soha nem volt még hűtlen.

Gesztesi Károly soha nem csalt meg senkit Forrás: TV2

Ha egy kapcsolat kihűl, akkor inkább el kell hagyni egymást, még akkor is, ha gyerek van.

Borsnak

Gesztesi Károly őszintén a pálinkáról

Gesztesi Károly már többször megfogadta, hogy nem néz a pohár fenekére, legutóbb tavaly nyár végén tűzte ki céljául, hogy 500 napig nem iszik alkoholt. Most ahelyett, hogy magyarázkodna a pálinkák miatt, inkább őszintén beszélt róluk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.