Sziget Fesztivál interjú Biffy Clyro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere megragadta az alkalmat, hogy olyan érdekességeket tudjon meg a Sziget fellépőiről, amikre nem talált választ az interneten. Ezúttal a Biffy Clyro-nak tett fel érdekes kérdéseket: Videó! 

A híres britt együttes, augusztus 10-én lépett fel a Sziget Fesztiválon, hatalmas bulit csapva a lelkes közönségnek. Nem csoda, hiszen a 1995-ben alakult együttes számos díjat nyert el az utóbbi években a minőségi munkájuknak köszönhetően.

A 2016-os Elipsis című lemezük borítóján mindhárman anyaszült meztelenül láthatóak, érdekelt minket, vajon miért döntöttek így? Az együttes egyik tagja elmesélte, hogy a lemez az újjászületésről szól, ezért ők is igyekeztek levetkőzni mindent, ami addig történt velük, és újszülöttként, tiszta lappal, meztelenül neki állni az életnek.

Íme az a bizonyos lemezborító Forrás: Wikipédia

Sziget Fesztivál 2017: Wiz Khalifa exkluzív interjút adott a Life.hu-nak

Wiz - akinek neve bölcsességet jelent - készíttetett egy fűtermelő applikációt, emellett saját fűmárkája is van. Többek közt ezekről is őszintén mesélt a Life.hu-nak, mint ahogy arról is megvolt a véleménye, hogy Despacito letaszította őt a Youtube trónjáról: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.