Meteor fúródott egy férfi kertjébe: Videó!

videó becsapódás meteor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb méretű meteor csapódott egy férfi kertjébe Georgiában. Az esetről videó is készült.

Jay Sulliven otthon tartózkodott, amikor egy hatalmas csattanásra lett figyelmes. Elsőre úgy hangzott, mintha két autó ütközött volna össze, de a környéken nem lehetett autót látni, ezért kiment a kertbe, hogy megtudja a hatalmas robaj okát.

A kertbe lépve szembetűnő volt az nagyobb vörös lyuk, ami fűben éktelenkedett. Kiderült, hogy egy izzó meteor csapódott a férfi kertjébe, ez okozta a hatalmas csattanást. Jay azt is elmesélte, hogy egy kés segítségével piszkálta ki a lyukból az izzó kődarabot - írta meg a Mirror.

Tudósok állítják: Egy jeges üstökös fog közel kerülni a Földhöz

Augusztus végén láthatóak minden évben a Perseidák, ám idén valami más is van köztük. A tudósok azt állítják, hogy a meteorraj mögött egy jeges üstökös vészesen közel kerül majd a bolygónkhoz. A becsapódás ereje 30-szor nagyobb lenne, mint az, amely miatt kipusztultak a dinoszauruszok. Sőt, egyes számítások szerint 20 millió hidrogénbombának megfelelő energia szabadulna fel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.