Mi lesz velük? Teljesen kikészültek a Survivor játékosai

fáradtság Istenes Bence csapat Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogyott a motiváció és a lendület az Ibon törzsnél, akikre ma este a törzsi tanács vár.

Elképesztően megviseli az Ibon törzset a védettségi játékok elvesztése. Ez olyannyira rányomta a bélyeget a törzs életére, hogy úgy érzik, elfogyott a lendületük. Helyzetüket tovább nehezíti, hogy a komfort hiánya is kezd eluralkodni a törzsön.

„Miért ilyen hulla az egész csapat?" – teszi fel a költői kérdést Anita, akihez Klaudia csatlakozik és elismeri, ő nincs a toppon. „Én nagyon legyengültem tegnapról mára. Már tegnap is éreztem, hogy gyenge vagyok" – vallotta be a szőkeség.


Azonban nemcsak ők, de a csapat többi tagja is aggódik, hiszen egyre nehezebben bírják - nemcsak a vereséget - de a nomád megpróbáltatásokat is. „Nekem egy illemhely nagyon hiányzik, egy fogkefe illetve ha minden nap annyit ehetnék amennyit szeretnék" – vallotta be Benedek, aki csapattársaival együtt, ma ebben a viharvert állapotban kényszerül a törzsi tanács elé állni.

Hogy miként alakul az Ibon törzs élete, kiderül a mai adásból, 19:00-tól az RTL-en.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.